De 40 koopwoningen van De Zangvogel

De Zangvogel bestaat uit 9 vrijstaande woningen, 22 twee-onder-één-kapwoningen en 9 levensloopbestendige woningen. De koopwoningen worden op verschillende plekken in de wijk gerealiseerd. Op naastgelegen kaart is zichtbaar waar de woningen van de Zangvogel komen.

De woningen zijn energie zuinig en aangesloten op de stadsverwarming van HVC. Dit zijn woningen die nog generaties lang mee kunnen!

De woningen komen in de wijk de Draai waar groen en water centraal staan. Zo zal er een mooi park aangelegd worden dat uitnodigt om lekker in te wandelen, sporten en relaxen. 

In de Zangvogel woon je straks in een dorpse sfeer met de mogelijkheden en voorzieningen van een stad.

9 vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn er in verschillende typen. Het gebruiksoppervlakte is vanaf circa 176 m2 exclusief de standaard aanwezige garage/berging. De woning is middels een uitbouw aan de achterzijde en een erker aan de zijgevel te vergroten tot circa 195 m2.

Ben je op zoek naar ruimte, dan passen deze vrijstaande woningen bij jou!

Op de begane grond is een zeer ruime woon-eetkamer met open keuken aanwezig. Uiteraard helemaal naar eigen idee en smaak in te richten, met bijvoorbeeld een hoekkeuken of kookeiland. De woonkamer heeft bij sommige woningen standaard een erker in de zijgevel, bij andere woningen wordt deze optioneel aangeboden.

Prijs € 545.000 – € 597.000 VON
Woonoppervlakte 176 m2  – 182 m2
(excl. garage, excl. uitbreidingsopties)
Kavel oppervlakte 419 m2 – 590 m2

22 twee-onder-één-kapwoningen

Er zijn diverse type 2-1 kapwoningen die gekenmerkt worden door verschillende gevelbeelden.

De woningen hebben een gebruiksoppervlakte vanaf circa 145 m2 exclusief de standaard aanwezige garage/berging. De woning is te vergroten tot circa 163 m2 middels een uitbouw, dakkapel of bijvoorbeeld een topgevel. Enkele woningen zijn standaard al voorzien van een topgevel.

Op de begane grond is een heerlijke tuingerichte eetkamer met open keuken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer. Toch liever de keuken aan de voorzijde en een woonkamer met openslaande deuren die grenst aan de tuin? Geen probleem. De woning is middels opties op verschillende manieren aan te passen naar uw woonwensen.

Prijs € 395.000 – € 455.000 VON
Woonoppervlakte 145 m2  – 150 m2
(excl. garage, excl. uitbreidingsopties)
Kavel oppervlakte 233 m2 – 408 m2

Verkoop gestart

Stel je woning samen met de woningconfigurator.

9 levensloopwoningen

De levensloopwoningen hebben allen een gebruiksoppervlakte van circa 128 m2 exclusief de aanwezige berging in de tuin.

Op de begane grond is een fraaie woonkamer met open keuken van in totaal 50m2 aanwezig. Bijzonder aan deze woningen is dat ook de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden. Uiteraard is ook een separaat toilet op de begane grond aanwezig. Alle voorzieningen zijn daarmee gelijkvloers aangebracht!

Via een vaste trap kom je op de verdieping waar een vrij indeelbare grote hobby of werkruimte aanwezig is. Optioneel zijn hier extra slaapkamers te realiseren, met of zonder badkamer en eventueel een extra toilet. Ook is er de mogelijkheid voor extra dakkapellen en dakramen.

Prijs € 325.000 – € 360.000 VON
Woonoppervlakte 127 m2
Kavel oppervlakte 180 m2 – 256 m2

© Copyright 2021 - De Zangvogel