Van alle gemakken voorzien in een duurzame en groene wijk!

De Zangvogel ligt in de nieuwbouwwijk De Draai te Heerhugowaard. Deze nieuwe wijk kenmerkt zich door de diversiteit van woningen. Het is een nieuwbouwwijk maar er wordt al volop gewoond. Je vindt er dus al volop winkel- en buurtcentra zoals het Buurtcentrum Noord, waar je onder andere huisartsen, een apotheek, een openbare basisschool en een sporthal vindt. Daarnaast komt er ook nog een buurtcentrum in het zuidelijke deel van De Draai. Hier komt onder andere een supermarkt en verschillende andere winkels.

Voorzieningen

Aan kinderopvang, basisscholen en middelbare scholen is geen gebrek. De openbare basisschool bevindt zich in het Buurtcentrum Noord, de Helix. Door samenwerkingen met verschillende kinderopvangen vormt dit gebouw een Integraal Kindcentrum. Daarnaast tref je op fietsafstand meerdere middelbare scholen met verschillende onderwijsniveaus en studierichtingen.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je in de buurt blijven maar daarnaast heeft Heerhugowaard winkelcentrum Middenwaard  met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Voor ieder wat wils.

Sport en Recreatie

De sportievelingen onder ons hoeven niet stil te zitten, want in De Draai zijn er tal van sportvoorzieningen. Zo heb je een sporthal, waar scholen en sportverenigingen gebruik van gaan maken, maar ook een tennispark, zwembad en het Oosterpark. Het Oosterpark wordt hét groene hart van De Draai, waar alle bewoners samen zullen komen om te sporten, wandelen, fietsen of gewoon lekker te relaxen en genieten van het zonnetje. Voor kinderen komen hier ook speeltoestellen en een speelveldje.
Heerhugowaard kent verschillende horeca gelegenheden. Een groot deel daarvan is terug te vinden aan het gezellige Horecaplein Heerhugowaard.

Verkoop gestart

Stel je woning samen met de woningconfigurator.

Heerhugowaard

Heerhugowaard is een gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen in de regio West-Friesland. Heerhugowaard is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft inmiddels ruim 55.000 inwoners. Vooral de leeftijdsgroep tussen de 30 en 40 jaar is groot en het is dan ook kinderrijk.

Deze moderne plaats heeft dorpse kenmerken en overwegend stadse voorzieningen. Een goed voorbeeld is het winkelcentrum Middenwaard. Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden kan het zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland.

© Copyright 2021 - De Zangvogel