Van alle gemakken voorzien in een duurzame en groene wijk!

De Zangvogel ligt in de nieuwbouwwijk De Draai te Heerhugowaard. Deze nieuwe wijk kenmerkt zich door de diversiteit van woningen. Het is een nieuwbouwwijk maar er wordt al volop gewoond. Je vind er dus al volop winkel- en buurtcentra zoals het Buurtcentrum Noord, waar je onder andere huisartsen, een apotheek, een openbare basisschool en een sporthal vindt. Daarnaast komt er ook nog een buurtcentrum in het zuidelijke deel van De Draai. Hier komt onder andere een supermarkt en verschillende andere winkels.

Voorzieningen

Aan kinderopvang, basisscholen en middelbare scholen is geen gebrek. De openbare basisschool bevindt zich in het Buurtcentrum Noord, de Helix. Door samenwerkingen met verschillende kinderopvangen vormt dit gebouw een Integraal Kindcentrum. Daarnaast tref je op fietsafstand meerdere middelbare scholen met verschillende onderwijsniveaus en studierichtingen.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je in de buurt blijven maar Heerhugowaard het met het winkelcentrum Middenwaard met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Voor ieder wat wils.

Sport en Recreatie

De sportievelingen onder ons hoeven niet stil te zitten, want in De Draai zijn er tal van sportvoorzieningen. Zo heb je een sporthal, waar scholen en sportverenigingen gebruik van gaan maken, maar ook een tennispark, zwembad en het Oosterpark. Het Oosterpark wordt hét groene hart van De Draai, waar alle bewoners samen zullen komen om te sporten, wandelen, fietsen of gewoon lekker te relaxen en genieten van het zonnetje. Voor kinderen komen hier ook speeltoestellen en een speelveldje.
Heerhugowaard kent verschillende horeca gelegenheden door de stad verspreid, daarnaast een groot aanbod horeca aan het Horecaplein Heerhugowaard.

Belangstelling?

Schrijf je hier in en hoor als eerste wanneer we starten met de verkoop.

Heerhugowaard

Heerhugowaard is een gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen in de regio West-Friesland, met ruim 55.000 inwoners. Heerhugowaard is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het is kinderrijk en de leeftijdsgroep tussen de 30 en 40 jaar is groot.

Een moderne plaats met dorpse kenmerken en een overwegend stadse voorzieningen. Een goed voorbeeld hiervan is winkelcentrum Middenwaard met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden en kan zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland.

 

© Copyright 2021 - De Zangvogel